+45 60 20 40 42 [email protected]

Stifter af Mindset Consulting

Nada Al Zein

Nada Al Zein

CEO/Life- & Business Coach og PGI Konsulent

Nada Al Zein startede sin egen personligudviklingsrejse fra barnsben, og har siden hen uddannet sig til bla. Mentor, Life- & Business Coach og PGI Konsulent. Og har igennem åerne lært at forblive i kontrol, uanset eksterne forhold, samt lært at bruge sine intellektuelle evner. Hvilket har været med til at udvikle en større bevidsthed om de talenter og kræfter, der ligger i dvale hos os alle. Med denne øgede bevidsthed og brug af de rette værktøjer, har Nada erfaret, at man kan aktivere mere af sit potentiale og på den måde forbedre alle aspekter af sit liv.

I 2015 etablerede Nada Best Performance ApS som siden hen er blevet opdateret og har udviklet sig til Mindset Consulting ApS.

Nada er også konsulent og facilitator til et personlig- og forretningsudviklings program som er udarbejdet af en af verdens førende indenfor personlig- og forretningsudvikling. Programmet er baseret på over 150 års intensiv forskning og praktisk erfaring.

Nadas mission er dog stadig den samme: At skabe vækst og positiv forandring i menneskets liv – hvad end det er som private klienter, borgere, som selvstændig, eller på en arbejdsplads i den offentlige, eller private sektor.

Udover Mentor, Life- & Business Coach og PGI Konsulent er Nada også inspirations og motivations foredragsholder.

Forløb og services

Hos Mindset Consulting samarbejder vi tæt med jobcentrene, hvor vi har fokus på at støtte borgere i beskæftigelsesfremmende aktiviteter.

Hos Mindset Consulting tilbyder vi coachingforløb til virksomheder – herunder ledelse, specifikke afdelinger og én til én samtaler med medarbejdere.

Hos Mindset Consulting tilbyder vi også personlig coaching og udvikling til dig, som ønsker at finde retning i dit privat- og/eller arbejdsliv.